4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering Van broodje .
Wil je consumenten laten kennismaken met iets nieuws? Dan is dit een wijze raad: sluit aan bij het bekende. Dat maakt snel vertrouwd. Als je winkelt bij ‘s lands grootste supermarkt, op zoek naar vegetarische producten, tref je bijvoorbeeld aan ‘stukjes als van kip’. Ook zijn er vele worstjes, burgers, schnitzels en balletjes. Dat zijn vertrouwde verschijningsvormen, in een vegetarische variant. Ook in onze bedrijfsrestaurants maken wij de vleesloze gerechten populair door ze aan te bieden in bekende presentatievormen.
"*" indicates required fields
4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering Van broodje .
23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .
Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .