PIZZA? BIJ VAN LIER BEN JIJ GEZOND AAN ZET!

    Je hoeft geen wetenschappelijk onderzoeker te zijn om te constateren dat pizza's erg populair zijn onder toeristen. Wie deze zomer een willekeurige stad bezocht, kan moeite hebben gehad een authentiek restaurant te vinden. Het is pizza wat de klok slaat. De pizza doet het goed in restaurants, maar ook als snack (punt) is de pizza geliefd.

    De pizza is feestelijk, gevarieerd (voor elke smaak) en voordelig. Wat veel menen zich niet realiseren is dat die vrolijke pizza een calorieënknaller is.

     

    Weet welke pizza je eet

    Nu heb je pizza's en pizza's. Van diepvriesexemplaar tot afhaal- en restaurant-variant. De samenstelling van de ingrediënten en het formaat maken qua voedingswaarde de dienst uit. En hoe! Verbaas je niet dat je met een afhaalpizza al ruim de helft van je dagelijkse calorieën binnen krijgt. Naast de 1500 kcal pizza's zijn er ook exemplaren van 800 kcal.

     

    Pizza 'Van Lier'

    Tegen deze achtergrond heeft Van Lier in haar restaurants een eigen pizza-keuze samengesteld. Met behoud van het pizzaplezier en oog voor een gezonde voeding. Onze enthousiaste medewerkers laten de keuze aan de individuele gast over. Er is een rijke variatie aan ingrediënten, geselecteerd volgens de Van Lier methode: zoveel mogelijk biologisch, verantwoord en van lokale teelt.

     

    Jij kiest, wij maken

    Zoals je op de meeste Van Lier locaties aan de saladebar je frisgroene schotel samenstelt, kun je ook je eigen pizza samenstellen. Naast pizza's laat Van Lier haar gasten ook zelf wraps en flammkuchen samenstellen. Onze gasten maken de keuze, onze medewerkers maken de producten af.

    Een bijkomend voordeel: helemaal zelf je keuze maken, dat is in de praktijk van het dagelijks werk ook wel eens lekker! Wilt u onze dienstverlening eens proeven? Graag nodigen wij u uit op één van onze locaties voor een vrijblijvend gesprek. Klik hier.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram