MAAR... DE HOLLANDSE POT BLIJFT POPULAIR

    Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse keukens. Dat maakt de populariteit van de Hollandse pot er echter niet minder om! In plaats van 'of-of' is er in onze eetgewoonten een ontwikkeling gaande van 'en-en'. Hoewel de Millennials gemakkelijk naar exotische gerechten grijpen, gaat stamppot boerenkool er nog altijd in.

    Een trendgevoelige stad als Amsterdam telt diverse restaurants die zijn gespecialiseerd in Hollands glorie. Er is zelfs een heuse top tien waaronder namen als 'Wilde Zwijnen', 'Moeders', 'Hap-Hmm', 'Lt. Cornelis' en 'Winkel 43'. Ook veel restaurants in de noordelijke steden als Leeuwarden, Assen en Groningen zijn trouw aan de nationale winterkost.

    Van Lier Catering voelt zich thuis in deze traditie van stamppotten en snert.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram