Inspiratie

    Beste cateraar van Nederland

    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!

    Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis .

    Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!

    Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die .

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding!

    Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw .

    Gastvrijheid maakt het verschil!

    Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een .

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?

    Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie .

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?

    Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit .

    De trends voor bedrijfscatering

    Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het .

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?

    Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we .

    Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023

    Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023!   Begin mei 2023 werden .

    Ondernemerschap in de regio

    Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of .

    Goede werksfeer? Ga voor verbinding!

    Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s, .

    Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!

    Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe .

    Zeewier is hot!

    Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a. .

    ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR

    IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder, .

    BESTE CATERAAR VAN NEDERLAND!

    Met ongelooflijk grote trots kunnen wij mededelen dat Van Lier Catering is uitgeroepen tot BESTE .

    BELEEF DE GASTVRIJHEID

    Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het .

    HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?

    Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit .

    JEZELF VROLIJK ETEN

    JEZELF VROLIJK ETEN – WETEN HOE JE DAT DOET? Voeding is eigenlijk een soort medicijn: .

    EIWITTRANSITIE

    EIWITTRANSITIE, WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK? Met de “eiwittransitie” wordt de overgang naar meer plantaardige eiwitten .

    MT1000 - 2020

    Wat zijn we trots!! 2020... een jaar vol veranderingen, aanpassingen, uitdagingen maar ook zeker met .

    ELKE ONDERNEMER ZAL DE AFGELOPEN MAANDEN WEL EEN CORONADIP HEBBEN GEHAD. IK OOK.

    Zoals gepubliceerd in Misset Horeca: "Elke ondernemer zal de afgelopen maanden wel een coronadip hebben .

    VERSPILLING GA JE TEGEN!

    Om verspilling tegen te gaan en onder het motto #geefjedrankdoor, een initiatief van Coca-Cola European .

    MT1000 - TOP 5 IN 2019

    Jaarlijks wordt er door MT1000 een onderzoek uitgevoerd naar de beste zakelijke dienstverleners van heel .

    HET MOET TOT IN DETAIL KLOPPEN

    Zoals gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden: "Hoe een bedrijf met haar roots stevig .

    MIDDELGROTE CATERAARS PAKKEN SAMEN LANDELIJKE POLITIETENDER

    In ons vakblad Catering Magazine is een interview opgenomen met René Niemarkt van Meinders Catering, .

    BIOLOGISCHE SEIZOENSGROENTEN VAN DE GROTE TOR

    Gezond eten en het milieu sparen, dat staat hoog in het vaandel van Van Lier. .

    PIZZA? BIJ VAN LIER BEN JIJ GEZOND AAN ZET!

    Je hoeft geen wetenschappelijk onderzoeker te zijn om te constateren dat pizza's erg populair zijn .

    ONTZOUTEN VAN ONZE SMAAK

    Dat de meeste mensen te veel zout eten is genoegzaam bekend. De vraag is hoe .

    BROWNIES. VOEDINGSMIDDEL OF GENOTMIDDEL?

    In verschillende restaurants biedt Van Lier brownies aan van Brownies&downieS. De brownies zijn gemaakt van .

    LEKKER EEN PODJE LUISTEREN

    Luisteren is gemakkelijker dan lezen. Wij haken in op de trend naar meer gemak door .

    KUN JIJ ZONDER GUILTY PLEASURES?

    Heimelijk schep je er plezier in, maar je zult er niet voor uitkomen. Dat zijn .

    VIJF BIJZONDERE ASPECTEN VAN ASPERGES

    Lente en lekker eten. Dan denk je aan asperges! We zijn er dol op en .

    ZIJN WE DE WEG KWIJT MET ONS ONTBIJT?

    Hoe simpel het ook lijkt, misschien is het ontbijt wel de ingewikkeldste maaltijd van de .

    DE GEZONDE COMPENSATIE VAN DE CATERAAR

    Veel mensen hebben moeite met het doorbereken van hun vaste eetgewoonten. Ook als die leiden .

    VERWARRING DER SEIZOENEN IN DE KEUKEN

    Eind februari zijn in delen van ons land al temperaturen gemeten van 20 graden Celcius. .

    WAT DE MEESTE DIËTEN JE NIET VERTELLEN

    Survivaltips van een ervaren afslanker Pietje Puk is in een halfjaar twintig kilo afgevallen door .

    HET CIRCULAIRE BEDRIJFSRESTAURANT

    Tussen idealisme en opportunisme   Steeds vaker ligt in aanbestedingen de nadruk op 'circulair', waarmee .

    STUKJES ALS VAN KIP

    Het onbekende laten beminnen Wil je consumenten laten kennismaken met iets nieuws? Dan is dit .

    ISABEL BOERDAM, INITIATIEFNEMER WEEK ZONDER VLEES

    Isabel Boerdam, initiatiefnemer De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam. Zij .

    ONZE EETGEWOONTES TUSSEN HOOP EN VLEES

    Nationale week zonder vlees, 11 t/m 17 maart In de jaren zeventig van de vorige .

    CARNAVAL IN GRONINGEN, THE DAY AFTER

    Het zal je misschien verbazen, maar Groningers kunnen echt carnaval vieren. Wat onze landgenoten beneden .

    WEL BINN TE HOLDN! DRIEMAAL LEKKER GRONINGS

    Omdat wij momenteel deelnemen aan drie aanbestedingen in Groningen, is dat een mooie aanleiding om .

    TRAKTEER UW GASTEN OP EEN FIJNE AMBIANCE

    Wat doe je bij het bezoeken van een onbekend restaurant? Je beoordeelt de menukaart die .

    VANDAAG ZIJN WIJ VAN GISTEREN

    Vers is het toverwoord voor gezond en lekker eten. Er zijn echter uitzonderingen. Soms smaakt .

    CLOCKLESS EATING, DE TIJD ZAL HET UITWIJZEN

    Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in .

    WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar .

    VITALIER DAT IS CATERING VAN 'VAN HIER'

    Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je .

    DUWTJES GEVEN IN DE GEZONDE RICHTING

    Hoe 2019 zal worden is koffiedik kijken. Wat voeding betreft is er echter een duidelijke .

    MT1000

    Heel trots zijn wij!!   In het MT 1000, het grootste onderzoek in Nederland onder .

    KABINET WIL EEN GEZONDER NEDERLAND

    Het kabinet wil dat wij Nederlanders minder snel ziek worden en gezonder oud worden. Daarvoor .

    ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen .

    AFSCHEID VAN EEN GESLAAGD 2018

    In het afgelopen jaar hebben wij weer met veel plezier al onze gasten bediend. "Even .

    VERBINDEN MET ETEN EN DRINKEN

    Om elkaar beter te leren kennen, is samen eten en drinken een ritueel dat goed .

    EEN HALTE VOOR DE SNELLE ARRESLEE

    Alsof 2019 geen dagen heeft! Zo druk zijn wij de laatste weken voor de jaarwisseling. .

    WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?

    "Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij .

    NIEUWE GERECHTEN DIE 'CHEESE' ZEGGEN

    Van Lier Catering heeft haar menukaart geactualiseerd en dat betekent ook: nieuwe fotografie! De fotoshoot .

    MAAR... DE HOLLANDSE POT BLIJFT POPULAIR

    Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse .

    WAT KAN DE HRM-AFDELING MET CATERING?

    Ze willen werken op een plek waar ze zich thuis voelen. Hun job moet 'goed' .

    UITZONDERINGEN IN DIEETWENSEN ZIJN DE REGEL

    Wil je het Millennials naar de zin maken, houd dan rekening met een goede mix tussen .

    HET DR. ALETTA JACOBS COLLEGE HEEFT EEN ZILVEREN SCHOOLKANTINE SCHAAL!

    Voor het tweede jaar op rij heeft het Dr. Aletta Jacobs College een zilveren Schoolkantine .

    EEN SMAAKVOLLE AANKLEDING VAN UW PARTY

    De beste hulp van een chef is een inspirerende omgeving. Daarin komen zijn creaties volledig .

    GRUNNIGER MOSTERDSOEP... VAN VAN LIER!

    Op veel events doen wij mensen een plezier met onze Groninger mosterdsoep. Het is een .

    DE CATERING MAAKT EEN EVENT COMPLEET

    Bij de catering van een event sta je voor veel beslissingen. Zelf doen lijkt voordelig, .

    "LAAT MIJ UW HUISWIJN PROEVEN, DAN ZEG IK WIE U BENT."

    Voor dit najaar hebben wij drie nieuwe (biologische) huiswijnen geselecteerd: rood, rosé en wit. Het .

    DAG VAN DE DUURZAAMHEID

    Vandaag is het de dag van de duurzaamheid. Van Lier Catering zet zich op diverse .

    EET-GEEN-DIERENDAG

    Op 4 oktober is het Dierendag. Op deze dag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed .

    RESTJESDAG IN DE CATERING. DOEN OF LATEN?

    Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord .

    APPARATUUR, WIE ONDERHOUDT HET?

    Zelf de apparatuur onderhouden? In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed .

    EEN DUWTJE IN DE GEWENSTE RICHTING

    Een duwtje in de gewenste richting Gedrag beïnvloeden door te straffen of een vinger op .

    TIPS VOOR HET AANBESTEDEN

    Download ons e-book met cateringtips! Een goede bedrijfscatering is het visitekaartje van uw onderneming. Een .

    VITALE VAKANTIE

    Een vitale vakantie toegewenst! Tijdens je vakantie staat je gedrag op de 'gemak'-stand. Je eet .

    ALCOHOL OP VAKANTIE

    Lekker fris zo'n cocktail! Voor veel mensen hoort een alcoholisch drankje erbij op vakantie. Je .

    VAKANTIETIPS

    Kan ik dit water veilig drinken? Heb je twijfels over het drinkwater op je buitenlandse .

    BINNENKORT IN ONZE NIEUWSBRIEF

    Na de zomer handige tips voor aanbesteden! Nu eerst lekker wegwezen en genieten! Wij wensen .

    OOK VEELZIJDIG VOOR VEGETARIËR EN VEGANIST

    Steeds meer mensen maken kennis met vleesloos of diervrij eten. Wil je dit serieus aanpakken, .

    IN BALANS MET ONZE HARTELIJKE GROENTEN!

    Ze liggen er vaak zo vanzelfsprekend bij: groenten. Maar wat ligt daar nou echt? Per .

    EEN LEKKER TUSSENDOORTJE VOOR GEZONDE PRESTATIES

    We hebben allemaal onze gewoonten, goede en slechte. Als cateraar willen wij graag de goede .

    EET JE GROENTE DAG

    Op 17 juni is het "eet je groente dag" ter promotie van een gezonder eetpatroon .

    AARDIG VOOR HET MILIEU

    Wereldmilieudag wordt sinds 1974 jaarlijks door de Verenigde Naties georganiseerd om wereldwijd in actie te .

    BELANGEN MKB CATERAARS ONDERGESCHIKT BIJ CAO-ONDERHANDELINGEN

    De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars, kortweg VOCC genoemd, is net als Veneca van mening dat .

    ASPERGES ZIJN EEN RIJKE VERWENNERIJ

    Zodra er weer asperges verkrijgbaar zijn, geeft ons dat altijd een blij gevoel! Wij zetten .

    LEKKER ETEN EN DRINKEN VAN VERS FRUIT

    Iedereen heeft wel eens een dip in de dag. Met fruit kom je er snel .

    VERS GEBAKKEN BROOD OP DE PLANK!

    Welke geuren uit het dagelijks leven zijn uw favoriet? Veel genoemd zijn vers gemaaid gras, .

    EEN GOEDE LUNCH IS EEN BELEVING

    Wil je medewerkers stimuleren het beste van zichzelf te geven? Dan helpt een goede dagindeling .

    WELKE 'HOEK' STAAT TOT UW BESCHIKKING?

    Het woord kantine is afgeleid van het Italiaanse woord canta dat 'hoek' betekent, ook wel .

    BROWNIES&DOWNIES X VANLIERCATERING

    We zijn de samenwerking aangegaan met Brownies&downieS! Bij ons bedrijfsrestaurant bij Waterschap Drents Overijsselse Delta .

    CATAWIKI

    Gisteren hebben wij ons nieuwe bedrijfsrestaurant bij Catawiki geopend. We hebben ons restaurant geïntroduceerd met .

    VAN LIER CATERING NEEMT HORECA AQUARENA OVER

    Vanaf 12 maart nemen wij het horecagedeelte over van het zwembad Aquarena te Emmen. Wij .

    KEURMERK VOCCATERAARS

    Het jaar 2018 begint goed voor Van Lier Catering! Met ingang van 1 januari 2018 .

    EEN GESPREK MET IETS ERBIJ

    Waar mensen ook werken, er is altijd een moment waarop zij eten & drinken. De .

    WINNAAR KERSTPAKKET 2017

    Via onze Facebook pagina Van Lier Bedrijfscatering is er volop gereageerd op onze weggeef-actie. Via Facebook .

    MT1000-LIJST

    MT1000, het grootste onderzoek onder beslissers van zakelijke diensten.   Met trots mogen wij zeggen .

    WIN EEN KERSTPAKKET!

    WIJ GEVEN EEN KERSTPAKKET WEG! Wie verdient dit goed gevulde kerstpakket? Ga naar onze Facebookpagina .

    BLOG: AANBESTEDEN

    A A N B E S T E D E N   Onlangs had ik .

    DUURZAAM ONDERNEMEN

    Duurzaam ondernemen wordt ook wel aangeduid als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hierin vinden wij de .

    GEZONDE SCHOOLKANTINE VOOR ALETTA JACOBS COLLEGE EN VAN LIER CATERING

    Het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand heeft een zilveren Schoolkantine Schaal 2017 van het .

    VAN LIER IN HUUSKES MAGAZINE

    In het nieuwste nummer van Huuskes magazine staat een artikel over de samenwerking tussen Huuskes .

    VAN LIER CATERING IN TOP-10 MT MAGAZINE

    Business Magazine MT voor managers en directeuren heeft in samenwerking met de Erasmus Universiteit onder .

    SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK

    In de provincie Drenthe zijn 4.000 inwoners afhankelijk van de voedselbank. Om ervoor te zorgen .

    SMOOTHIES VEROVEREREN BEDRIJFSRESTAURANT

    Smoothies en shakes zijn vrij makkelijk te maken. Ook in het bedrijfsrestaurant. Ze zijn smakelijk .

    BEGIN TIJDIG MET AANBESTEDEN CATERING

    Alles over catering – interview Marielle Hintzen augustus 2016 Bedrijven, overheden en organisaties zouden eerder .

    VERSOEPELING BIEDT PERSPECTIEF: EUROPEES AANBESTEDEN HOEFT MINDER VAAK

    Het Europees aanbesteden van catering dat gepaard gaat met uitgebreide voorschriften en regels, is na .
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram