Download gratis ons e-boek

9 Cateringtrends die u niet wilt missen

e-boek cateringtrends

Corona, vitaliteit en verduurzaming zijn belangrijke thema’s. Maar bijvoorbeeld ook de vraag of je wel of niet  gaat uitbesteden? Vervolgens zijn er nog andere factoren om rekening mee te houden. Zoals: Hoe richt ik het restaurant in? Welke concepten werken voor mijn organisatie?

Graag nemen wij u mee in de veranderingen en trends voor 2022 in de bedrijfscatering. En belangrijker nog; hoe je daar als organisatie op in kunt spelen. We bespreken negen trends. 

Beste cateraar
van Nederland

Download GRATIS onze brochure

de 9 trend in catering

"*" indicates required fields

Name*
Name*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
hello world!

De 9 trends die wij bespreken:

opgengeklapt e-boek de trends
Het restaurant wordt een flex- en ontmoetingsplek
Werken aan de vitaliteit van medewerkers
Bewegen ook tijdens het werk
Medewerkers vinden en binden vraagt om een fijne eetomgeving
Vegetarisch (en vegan) wordt het nieuwe normaal
Het belang van lokale leveranciers betrekken
Ook op het werk willen we een horecakoffiebeleving
Beleef pure gastvrijheid iedere dag
Duurzaamheidstrends
JA, WIL MEER WETEN VAN DE TRENDS 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram