Referenties

Onze opdrachtgevers

Wij kunnen u vele voorbeelden noemen van ons werk en vertellen dat onze medewerkers het verschil maken op uw locatie, maar liever laten wij onze opdrachtgevers aan het woord.

Wolfsbos

“Van Lier is klantgericht en richt zich op kansen en oplossingen i.p.v. op problemen”

Gemeente Emmen

“Door de korte lijnen is het contact erg direct en constructief”

IZORE

“Een goede kwaliteit voor een goede prijs. Ze leveren catering op maat”

Rabobank

“Duidelijke rapportage met goede conclusies en goed toe te passen aanbevelingen”

DR. Aletta Jacobs College

“Van Lier is meedenkend, flexibel en oplossingsgericht”

Drents Overijsselse Delta

“Contacten en overleg met Van Lier verlopen altijd soepel en prettig”

Cosun Beet Company

“Bij Van Lier is klant nog koning”
E-boek cateringtrends 2025

De cateringtrends die u beslist niet wilt missen

Download gratis ons e-boek

De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. Waar het vroeger simpelweg draaide om broodjes en koffie, worden de eisen van zowel bedrijven als werknemers steeds specifieker.

In 2025 zullen nieuwe trends de norm worden. Van duurzaamheid en welzijn tot technologische innovaties en gepersonaliseerde ervaringen: deze ontwikkelingen zijn niet alleen een toevoeging, maar een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. Graag nemen we u hierin mee.
Bert Werkman

BERT

“Het ontvangen en onderhouden van gasten of bezoekers in vrijheid en goede wil.”

ONZE CONCEPTEN

arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram