VAN LIER
HOME
DIENSTEN
Bedrijfscatering
Onderwijscatering
Delivery service
Evenementencatering
Cateringadvies
CONCEPTEN
Vitalier
Hungry Heroes
Butik
OVER
Over ons
Duurzaamheid
Vacatures
INSPIRATIE
REFERENTIES
CONTACT
DIENSTEN
Bedrijfscatering
Onderwijscatering
Delivery service
Evenementencatering
Cateringadvies
CONCEPTEN
Vitalier
Hungry Heroes
Aan tafel bij
Butik
OVER
Over ons
Duurzaamheid
Vacatures
Cateringbedrijf
INSPIRATIE
REFERENTIES
CONTACT
Inspiratie
Beste cateraar van Nederland
Home
»
Inspiratie
Zoeken naar:
Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?
Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo.
.
Veranderingen in de bedrijfscatering!
4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering Van broodje
.
Over veerkracht en niet opgeven!
23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam
.
Voedselverspilling verminderen op de werkvloer!
Minder voedselverspilling op kantoor: Van Lier's duurzame aanpak! Voedselverspilling is een groeiend probleem, zowel thuis
.
Peulvruchten, goed voor jou, goed voor de wereld!
Peulvruchten: goed voor jou, goed voor de wereld! Als we het hebben over voeding die
.
Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding!
Gezonde voeding en tevreden medewerkers: een essentiële verbinding! Gezonde voeding en tevreden medewerkers zijn nauw
.
Gastvrijheid maakt het verschil!
Gastvrijheid maakt het verschil! Iedere bedrijfscateraar weet het: gastvrijheid is een onmisbaar onderdeel van een
.
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen?
Vitaliteit & gezonde voeding, wat hebben ze gemeen? Vitaliteit verwijst naar de mate van energie
.
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur?
Sluit het cateringconcept aan op jouw bedrijfscultuur? Medewerkers gaan weer volop naar kantoor maar vanuit
.
De trends voor bedrijfscatering
Vitaliteit, technologie, duurzaamheid & gezondheid en gastbeleving, dé trends in onze mooie bedrijfstak voor het
.
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf?
Welke voordelen biedt een bedrijfsrestaurant voor mijn bedrijf? Het bedrijfsrestaurant is dé plek waar we
.
Nominatie Drentse Onderneming van het Jaar 2023
Wij zijn genomineerd voor Drentse Onderneming van het Jaar 2023! Begin mei 2023 werden
.
Ondernemerschap in de regio
Begin dit jaar kreeg Van Lier Catering het verzoek vanuit de Hanzehogeschool Groningen, University of
.
Goede werksfeer? Ga voor verbinding!
Bijna iedereen heeft het weleens meegemaakt. Een vervelende sfeer op het werk. Ruzie met collega’s,
.
Oplossingen voor uw bedrijfsrestaurant!
Binnen veel organisaties verandert de werkomgeving en ook het bedrijfsrestaurant. We werken flexibeler, ontwikkelen nieuwe
.
Zeewier is hot!
Zeewier is hot! Waarschijnlijk eet je zeewier vaker dan je denkt, het wordt namelijk o.a.
.
ETEN ALS VERBINDENDE FACTOR
IS ‘SAMEN’ HET GEHEIME INGREDIËNT IN IEDERE GEZONDE MAALTIJD? Samen eten is gezelliger en gezonder,
.
BESTE CATERAAR VAN NEDERLAND!
Met ongelooflijk grote trots kunnen wij mededelen dat Van Lier Catering is uitgeroepen tot BESTE
.
BELEEF DE GASTVRIJHEID
Beleef pure gastvrijheid iedere dag! Genieten van goed eten, ontmoeten en ontspannen: samen komen in de gastvrijheid en gezelligheid van het
.
HOE VERBETER IK DE VITALITEIT VAN MIJN MEDEWERKERS?
Vitaliteit op de werkvloer is tegenwoordig een veelbesproken HR-onderwerp. Maar hoe kun je de vitaliteit
.
JEZELF VROLIJK ETEN
JEZELF VROLIJK ETEN – WETEN HOE JE DAT DOET? Voeding is eigenlijk een soort medicijn:
.
EIWITTRANSITIE
EIWITTRANSITIE, WAT BETEKENT DAT EIGENLIJK? Met de “eiwittransitie” wordt de overgang naar meer plantaardige eiwitten
.
MT1000 - 2020
Wat zijn we trots!! 2020... een jaar vol veranderingen, aanpassingen, uitdagingen maar ook zeker met
.
ELKE ONDERNEMER ZAL DE AFGELOPEN MAANDEN WEL EEN CORONADIP HEBBEN GEHAD. IK OOK.
Zoals gepubliceerd in Misset Horeca: "Elke ondernemer zal de afgelopen maanden wel een coronadip hebben
.
VERSPILLING GA JE TEGEN!
Om verspilling tegen te gaan en onder het motto #geefjedrankdoor, een initiatief van Coca-Cola European
.
MT1000 - TOP 5 IN 2019
Jaarlijks wordt er door MT1000 een onderzoek uitgevoerd naar de beste zakelijke dienstverleners van heel
.
HET MOET TOT IN DETAIL KLOPPEN
Zoals gepubliceerd in het Dagblad van het Noorden: "Hoe een bedrijf met haar roots stevig
.
MIDDELGROTE CATERAARS PAKKEN SAMEN LANDELIJKE POLITIETENDER
In ons vakblad Catering Magazine is een interview opgenomen met René Niemarkt van Meinders Catering,
.
BIOLOGISCHE SEIZOENSGROENTEN VAN DE GROTE TOR
Gezond eten en het milieu sparen, dat staat hoog in het vaandel van Van Lier.
.
PIZZA? BIJ VAN LIER BEN JIJ GEZOND AAN ZET!
Je hoeft geen wetenschappelijk onderzoeker te zijn om te constateren dat pizza's erg populair zijn
.
ONTZOUTEN VAN ONZE SMAAK
Dat de meeste mensen te veel zout eten is genoegzaam bekend. De vraag is hoe
.
BROWNIES. VOEDINGSMIDDEL OF GENOTMIDDEL?
In verschillende restaurants biedt Van Lier brownies aan van Brownies&downieS. De brownies zijn gemaakt van
.
LEKKER EEN PODJE LUISTEREN
Luisteren is gemakkelijker dan lezen. Wij haken in op de trend naar meer gemak door
.
KUN JIJ ZONDER GUILTY PLEASURES?
Heimelijk schep je er plezier in, maar je zult er niet voor uitkomen. Dat zijn
.
VIJF BIJZONDERE ASPECTEN VAN ASPERGES
Lente en lekker eten. Dan denk je aan asperges! We zijn er dol op en
.
ZIJN WE DE WEG KWIJT MET ONS ONTBIJT?
Hoe simpel het ook lijkt, misschien is het ontbijt wel de ingewikkeldste maaltijd van de
.
DE GEZONDE COMPENSATIE VAN DE CATERAAR
Veel mensen hebben moeite met het doorbereken van hun vaste eetgewoonten. Ook als die leiden
.
VERWARRING DER SEIZOENEN IN DE KEUKEN
Eind februari zijn in delen van ons land al temperaturen gemeten van 20 graden Celcius.
.
WAT DE MEESTE DIËTEN JE NIET VERTELLEN
Survivaltips van een ervaren afslanker Pietje Puk is in een halfjaar twintig kilo afgevallen door
.
HET CIRCULAIRE BEDRIJFSRESTAURANT
Tussen idealisme en opportunisme Steeds vaker ligt in aanbestedingen de nadruk op 'circulair', waarmee
.
STUKJES ALS VAN KIP
Het onbekende laten beminnen Wil je consumenten laten kennismaken met iets nieuws? Dan is dit
.
ISABEL BOERDAM, INITIATIEFNEMER WEEK ZONDER VLEES
Isabel Boerdam, initiatiefnemer De Nationale Week Zonder Vlees is een initiatief van Isabel Boerdam. Zij
.
ONZE EETGEWOONTES TUSSEN HOOP EN VLEES
Nationale week zonder vlees, 11 t/m 17 maart In de jaren zeventig van de vorige
.
CARNAVAL IN GRONINGEN, THE DAY AFTER
Het zal je misschien verbazen, maar Groningers kunnen echt carnaval vieren. Wat onze landgenoten beneden
.
WEL BINN TE HOLDN! DRIEMAAL LEKKER GRONINGS
Omdat wij momenteel deelnemen aan drie aanbestedingen in Groningen, is dat een mooie aanleiding om
.
TRAKTEER UW GASTEN OP EEN FIJNE AMBIANCE
Wat doe je bij het bezoeken van een onbekend restaurant? Je beoordeelt de menukaart die
.
VANDAAG ZIJN WIJ VAN GISTEREN
Vers is het toverwoord voor gezond en lekker eten. Er zijn echter uitzonderingen. Soms smaakt
.
CLOCKLESS EATING, DE TIJD ZAL HET UITWIJZEN
Onder invloed van de moderne technologie zullen banen en werktijden veranderen, zo stond onlangs in
.
WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT
De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar
.
VITALIER DAT IS CATERING VAN 'VAN HIER'
Heb je wel eens een kleinschalige kaasmakerij bezocht? Of een biologisch tuinbouwbedrijf? Dan weet je
.
DUWTJES GEVEN IN DE GEZONDE RICHTING
Hoe 2019 zal worden is koffiedik kijken. Wat voeding betreft is er echter een duidelijke
.
MT1000
Heel trots zijn wij!! In het MT 1000, het grootste onderzoek in Nederland onder
.
KABINET WIL EEN GEZONDER NEDERLAND
Het kabinet wil dat wij Nederlanders minder snel ziek worden en gezonder oud worden. Daarvoor
.
ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR
Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen
.
AFSCHEID VAN EEN GESLAAGD 2018
In het afgelopen jaar hebben wij weer met veel plezier al onze gasten bediend. "Even
.
VERBINDEN MET ETEN EN DRINKEN
Om elkaar beter te leren kennen, is samen eten en drinken een ritueel dat goed
.
EEN HALTE VOOR DE SNELLE ARRESLEE
Alsof 2019 geen dagen heeft! Zo druk zijn wij de laatste weken voor de jaarwisseling.
.
WAT ZETTEN MILLENNIALS OP DE KAART?
"Je wordt ouder papa, ja geef het maar toe..." zong Peter Koelewijn in 1977. Hij
.
NIEUWE GERECHTEN DIE 'CHEESE' ZEGGEN
Van Lier Catering heeft haar menukaart geactualiseerd en dat betekent ook: nieuwe fotografie! De fotoshoot
.
MAAR... DE HOLLANDSE POT BLIJFT POPULAIR
Sushi, hummus en quinoa zijn voorbeelden van gerechten die een plaats veroveren in de vaderlandse
.
WAT KAN DE HRM-AFDELING MET CATERING?
Ze willen werken op een plek waar ze zich thuis voelen. Hun job moet 'goed'
.
UITZONDERINGEN IN DIEETWENSEN ZIJN DE REGEL
Wil je het Millennials naar de zin maken, houd dan rekening met een goede mix tussen
.
HET DR. ALETTA JACOBS COLLEGE HEEFT EEN ZILVEREN SCHOOLKANTINE SCHAAL!
Voor het tweede jaar op rij heeft het Dr. Aletta Jacobs College een zilveren Schoolkantine
.
EEN SMAAKVOLLE AANKLEDING VAN UW PARTY
De beste hulp van een chef is een inspirerende omgeving. Daarin komen zijn creaties volledig
.
GRUNNIGER MOSTERDSOEP... VAN VAN LIER!
Op veel events doen wij mensen een plezier met onze Groninger mosterdsoep. Het is een
.
DE CATERING MAAKT EEN EVENT COMPLEET
Bij de catering van een event sta je voor veel beslissingen. Zelf doen lijkt voordelig,
.
"LAAT MIJ UW HUISWIJN PROEVEN, DAN ZEG IK WIE U BENT."
Voor dit najaar hebben wij drie nieuwe (biologische) huiswijnen geselecteerd: rood, rosé en wit. Het
.
DAG VAN DE DUURZAAMHEID
Vandaag is het de dag van de duurzaamheid. Van Lier Catering zet zich op diverse
.
EET-GEEN-DIERENDAG
Op 4 oktober is het Dierendag. Op deze dag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed
.
RESTJESDAG IN DE CATERING. DOEN OF LATEN?
Elke keuken heeft te maken met restjes. De voedingsmiddelen die hun weg naar het bord
.
APPARATUUR, WIE ONDERHOUDT HET?
Zelf de apparatuur onderhouden? In de thuiskeuken beschikt de particulier over allerlei apparaten om goed
.
EEN DUWTJE IN DE GEWENSTE RICHTING
Een duwtje in de gewenste richting Gedrag beïnvloeden door te straffen of een vinger op
.
TIPS VOOR HET AANBESTEDEN
Download ons e-book met cateringtips! Een goede bedrijfscatering is het visitekaartje van uw onderneming. Een
.
VITALE VAKANTIE
Een vitale vakantie toegewenst! Tijdens je vakantie staat je gedrag op de 'gemak'-stand. Je eet
.
ALCOHOL OP VAKANTIE
Lekker fris zo'n cocktail! Voor veel mensen hoort een alcoholisch drankje erbij op vakantie. Je
.
VAKANTIETIPS
Kan ik dit water veilig drinken? Heb je twijfels over het drinkwater op je buitenlandse
.
BINNENKORT IN ONZE NIEUWSBRIEF
Na de zomer handige tips voor aanbesteden! Nu eerst lekker wegwezen en genieten! Wij wensen
.
OOK VEELZIJDIG VOOR VEGETARIËR EN VEGANIST
Steeds meer mensen maken kennis met vleesloos of diervrij eten. Wil je dit serieus aanpakken,
.
IN BALANS MET ONZE HARTELIJKE GROENTEN!
Ze liggen er vaak zo vanzelfsprekend bij: groenten. Maar wat ligt daar nou echt? Per
.
EEN LEKKER TUSSENDOORTJE VOOR GEZONDE PRESTATIES
We hebben allemaal onze gewoonten, goede en slechte. Als cateraar willen wij graag de goede
.
EET JE GROENTE DAG
Op 17 juni is het "eet je groente dag" ter promotie van een gezonder eetpatroon
.
AARDIG VOOR HET MILIEU
Wereldmilieudag wordt sinds 1974 jaarlijks door de Verenigde Naties georganiseerd om wereldwijd in actie te
.
BELANGEN MKB CATERAARS ONDERGESCHIKT BIJ CAO-ONDERHANDELINGEN
De Verenigde Ondernemende Contract Cateraars, kortweg VOCC genoemd, is net als Veneca van mening dat
.
ASPERGES ZIJN EEN RIJKE VERWENNERIJ
Zodra er weer asperges verkrijgbaar zijn, geeft ons dat altijd een blij gevoel! Wij zetten
.
LEKKER ETEN EN DRINKEN VAN VERS FRUIT
Iedereen heeft wel eens een dip in de dag. Met fruit kom je er snel
.
VERS GEBAKKEN BROOD OP DE PLANK!
Welke geuren uit het dagelijks leven zijn uw favoriet? Veel genoemd zijn vers gemaaid gras,
.
EEN GOEDE LUNCH IS EEN BELEVING
Wil je medewerkers stimuleren het beste van zichzelf te geven? Dan helpt een goede dagindeling
.
WELKE 'HOEK' STAAT TOT UW BESCHIKKING?
Het woord kantine is afgeleid van het Italiaanse woord canta dat 'hoek' betekent, ook wel
.
BROWNIES&DOWNIES X VANLIERCATERING
We zijn de samenwerking aangegaan met Brownies&downieS! Bij ons bedrijfsrestaurant bij Waterschap Drents Overijsselse Delta
.
CATAWIKI
Gisteren hebben wij ons nieuwe bedrijfsrestaurant bij Catawiki geopend. We hebben ons restaurant geïntroduceerd met
.
VAN LIER CATERING NEEMT HORECA AQUARENA OVER
Vanaf 12 maart nemen wij het horecagedeelte over van het zwembad Aquarena te Emmen. Wij
.
KEURMERK VOCCATERAARS
Het jaar 2018 begint goed voor Van Lier Catering! Met ingang van 1 januari 2018
.
EEN GESPREK MET IETS ERBIJ
Waar mensen ook werken, er is altijd een moment waarop zij eten & drinken. De
.
WINNAAR KERSTPAKKET 2017
Via onze Facebook pagina Van Lier Bedrijfscatering is er volop gereageerd op onze weggeef-actie. Via Facebook
.
MT1000-LIJST
MT1000, het grootste onderzoek onder beslissers van zakelijke diensten. Met trots mogen wij zeggen
.
WIN EEN KERSTPAKKET!
WIJ GEVEN EEN KERSTPAKKET WEG! Wie verdient dit goed gevulde kerstpakket? Ga naar onze Facebookpagina
.
BLOG: AANBESTEDEN
A A N B E S T E D E N Onlangs had ik
.
DUURZAAM ONDERNEMEN
Duurzaam ondernemen wordt ook wel aangeduid als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Hierin vinden wij de
.
GEZONDE SCHOOLKANTINE VOOR ALETTA JACOBS COLLEGE EN VAN LIER CATERING
Het dr. Aletta Jacobs College in Hoogezand heeft een zilveren Schoolkantine Schaal 2017 van het
.
VAN LIER IN HUUSKES MAGAZINE
In het nieuwste nummer van Huuskes magazine staat een artikel over de samenwerking tussen Huuskes
.
PROMOTIEFILM VAN LIER
VAN LIER CATERING IN TOP-10 MT MAGAZINE
Business Magazine MT voor managers en directeuren heeft in samenwerking met de Erasmus Universiteit onder
.
SAMEN VOOR DE VOEDSELBANK
In de provincie Drenthe zijn 4.000 inwoners afhankelijk van de voedselbank. Om ervoor te zorgen
.
SMOOTHIES VEROVEREREN BEDRIJFSRESTAURANT
Smoothies en shakes zijn vrij makkelijk te maken. Ook in het bedrijfsrestaurant. Ze zijn smakelijk
.
BEGIN TIJDIG MET AANBESTEDEN CATERING
Alles over catering – interview Marielle Hintzen augustus 2016 Bedrijven, overheden en organisaties zouden eerder
.
VERSOEPELING BIEDT PERSPECTIEF: EUROPEES AANBESTEDEN HOEFT MINDER VAAK
Het Europees aanbesteden van catering dat gepaard gaat met uitgebreide voorschriften en regels, is na
.
VAN LIER
Visit our Facebook
Visit our Instagram
Visit our LinkedIn
Zendmastweg 19
9405 CD
Assen
0592 462 435
info@liervan.nl
Bedrijfscatering
Bedrijfskantines
Catering bedrijf
Diensten
Concepten
Over Van Lier
Duurzaamheid
Inspiratie
Referenties
Vacatures
JA, IK WIL GRAAG CONTACT
Van Lier Catering | Gemaakt door
Customerscope
Algemene voorwaarden Privacy Cookiebeleid Sitemap
close
bars
angle-down
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram