ONZE WERKLUST IN HET NIEUWE JAAR

    Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Ook wij. Als Van Lier Catering willen wij onze groei ook in 2019 voortzetten. Dat betekent bestaande klanten behouden en nieuwe relaties aangaan. Met als speerpunt ons concept Vitalier. Dat wil zeggen dagelijks wisselende gerechten: gezond, lokaal, vegetarisch en biologisch. Alles zoveel mogelijk uit de streek. Dit draagt bij aan een reductie van de CO2 uitstoot. Onze toepassing van seizoensgebonden producten betekent ook: geen aardbeien en asperges in de winter. Gelukkig zijn er vele, prima alternatieven.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram