WINTERKOST IN EEN VERANDEREND KLIMAAT

    De echte liefhebber geniet ervan zolang het kan: erwtensoep, stamppot boerenkool, zuurkool en hutspot. Maar nu de winters milder zijn, stampen we later in het seizoen en minder dan voorheen. Ook proberen we lichtere varianten uit. Zoals meer groenten en minder aardappelen in de gestampte pot. Een vegetarische rookworst combineert daar goed bij. De winterkost blijft, maar veranderd geleidelijk van samenstelling. Zoals ook langzamerhand ons taalgebruik verandert. Dat is vet!

    Ik wil winterkost op de menukaart


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram