WEEK ZONDER VLEES - ONZE LOCATIES DOEN MEE!

    Van Lier is officiële deelnemer

    Over de impact van vleesconsumptie op het milieu lopen de meningen uiteen. Diverse instituten hanteren andere waarden. Waar iedereen het over eens is: de impact is groot. Dat dit anders moet en kan... ook wij stellen ons achter dit doel. Van Lier Catering stimuleert het gebruik van vegetarische gerechten, zonder de vleesconsumptie te demoniseren. In de Nationale Week Zonder Vlees (11 t/m 17 maart 2019) ontbreekt het vlees op diverse locaties van ons. Met uiteraard een accent op vegetarische alternatieven. Ook kunnen de locaties gebruik maken van een flyer voor onze gasten waarin wij de actie motiveren.


    opgengeklapt e-boek de trends

    Download GRATIS

    De 9 cateringtrends die u beslist niet wilt missen
    Download hier

    Volg ons

    Wilt u op de hoogte blijven?

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

    Nieuwsbrief

    "*" indicates required fields

    NAAM*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.

    Lees ook

    30 oktober 2024
    Bedrijfscatering Trends voor 2025: wat staat ons te wachten?

    Trends in 2025; we noemen er 5! De wereld van bedrijfscatering verandert in snel tempo. .

    3 oktober 2024
    Veranderingen in de bedrijfscatering!

    4 ontwikkelingen, 5 trends en een hele hoop kansen in de bedrijfscatering   Van broodje .

    24 september 2024
    Over veerkracht en niet opgeven!

    23 SEP, 2024 • Veerkracht 'Toen ik me net in de schulden had gestoken kwam .

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram